terug naar overzicht

Vacature verpleegkundig-consulent

De thuiszorgequipe van Panal vzw (het Palliatief Netwerk van het Arrondissement Leuven) wil mensen de mogelijkheid geven om comfortabel thuis hun laatste levensperiode door te maken. Het netwerk verzorgt vorming en overlegplatformen voor hulpverleners en anderen. Wij zoeken (voor 32u. of 38u.):

een verpleegkundig-consulent

Kerntaken:

  • het opvolgen van palliatieve patiënten en hun omgeving.
  • advies en ondersteuning bieden rond de diverse aspecten van palliatieve zorg aan de patiënt, zijn omgeving en zijn hulpverleners (2e-lijnszorg).
  • het mee organiseren en coördineren van palliatieve zorg thuis.
  • psychologische en morele ondersteuning bieden aan de patiënt, zijn omgeving en zijn hulpverleners.
  • in een beurtsysteem de 24-uurspermanentie verzorgen.
  • vorming geven is een pluspunt (comfortzorg, pijn- en symptoomcontrole).

Wij vragen een bachelor- of A1-verpleegkundige die gaat voor totaalzorg bij palliatieve patiënten en die voldoening haalt uit adviserend en ondersteunend werken. Een auto en rijbewijs zijn vereist.

Wij bieden een boeiende job in een aangename en stimulerende werkomgeving, een contract van onbepaalde duur, een loon volgens het geldende barema, anciënniteitsverlof, een groepsverzekering, maaltijdcheques, ruime en permanente bijscholingskansen,…

Verdere uitleg of een sollicitatiebrief kan bij/aan: Ria Vandermaesen, Waversebaan 220, 3001 Heverlee, 016/23.91.01 of via rvandermaesen@panal.be (uiterlijk tegen 30 oktober 2020).