terug naar overzicht

Benefietconcert

BENEFIETCONCERT ‘TRIBUTE FOR PANAL

De organisatoren Diane Caes en Marc Van Den Broeck nodigen u uit op zondag 26 april 2020 om 14.00u in de St.Hadrianus kerk te Wijgmaal voor een benefietconcert gehouden ten voordele van PANAL en dit met ondersteuning van Stad Leuven en de Parochie.
Dit wordt dan de vijfde editie: na het lenteconcert in 2011 ten voordele van OOSTREM en het jaar daarop voor ARKTOS, in 2014 voor PANAL en in 2015 voor het kinderdag verblijf WIGWAM is het dit jaar terug ten voordele van de werking van PANAL.

Het programma zal niet te versmaden zijn: de schitterende koren Arenberg, Trinitas en Gaudeamus en het eigenste Wijgmaalse kerkkoor Hadricantus. Verder de bekende sopraan Katharina Velghe en mezzosopraan Lieve Timmermans begeleid door de beroepspianist Koenraad Sterckx, de band Guthana Tri rond Piet De Mulder en schoonzoons, en niet in het minst Diane Caes begeleid door de beroepspianist François Ombelets, gitarist Marc Van Den Broeck en bassist Peter Spittaels en Mia Claes begeleid door Fons Vertommen.
Tijdens de pauze en op het einde kan er iets gedronken worden.

Kaarten (18 EUR V.V.K./ 20 EUR) zijn te bestellen bij Diane Caes (0486/26.29.11) of ook bij PANAL tijdens de werkuren op 016/23.91.01.